Information

Oferte speciale

Datorita situatiei actuale influentata de raspandirea virusului Covid 19, suspendam serviciul de livrari pe timpul noptii.
Livrarile de flori se vor realiza in continuare in siguranta, gratuit in Cluj-Napoca in intervalul orar 09:00-20:00.
Flori Sfantul Sf. Stefan

Floraria online - Florarie Non Stop Cluj va ofera sansa sa comandati online flori cu ocazia zilei Sfantului Stefan. Sfantul Stefan sau Stephanus ( n. 1 - d. 35 ), dupa Noul Testament a fost diacon iudeu, din Ierusalim care a fost primul martir crestin, condamnat la moarte de catre autoritatile iudaice din Ierusalim. Sf. Stefan a fost unul dintre...

Floraria online - Florarie Non Stop Cluj va ofera sansa sa comandati online flori cu ocazia zilei Sfantului Stefan. Sfantul Stefan sau Stephanus ( n. 1 - d. 35 ), dupa Noul Testament a fost diacon iudeu, din Ierusalim care a fost primul martir crestin, condamnat la moarte de catre autoritatile iudaice din Ierusalim. Sf. Stefan a fost unul dintre ucenicii lui Iisus Hristos, care il urmau pretutindeni si care au asistat direct la faptele sale. Mormantul Sfantului Stefan a fost descoperit in anul 415. Din anul 560 osemintele sale se afla in cripta San Lorenzo fouri le Mura" din Roma, Italia. Daca aveti o persoana draga cu numele de Stefan / Stefania si doriti sa ii transmiteti un sincer La Multi Ani cu ocazia zilei onomastice, Florarie Non Stop Cluj va poate ajuta cu livrarea florilor la domiciliu, in Cluj-Napoca, Floresti, Baciu si Apahida in mod gratuit, precum si alte localitati din judetul Cluj ( Dej, Gherla, Campia, Huedin ) - la tarifele practicate de curier. "

Mai multe

Flori Sfantul Sf. Stefan Conține 44 produse.

pe pagină
Se afişează 1-12 din 44 articole
Se afişează 1-12 din 44 articole