Datorita situatiei actuale influentata de raspandirea virusului Covid 19, suspendam serviciul de livrari pe timpul noptii.
Livrarile de flori se vor realiza in continuare in siguranta, gratuit in Cluj-Napoca in intervalul orar 09:00-20:00.
Lumanari

Lumina este un element vizual care stimuleaza receptorii de pe retina. Lumina semnifica speranta, viitor, aduce bucurie si emotie. Tocmai de aceea lumanarile sunt atat de importante. Floraria online - Florarie NonStop - va pune la dispozitie lumanari de nunta, lumanari de botez, lumanari sculptate, lumanari plutitoare, lumanari de aromaterapie s...

Lumina este un element vizual care stimuleaza receptorii de pe retina. Lumina semnifica speranta, viitor, aduce bucurie si emotie. Tocmai de aceea lumanarile sunt atat de importante. Floraria online - Florarie NonStop - va pune la dispozitie lumanari de nunta, lumanari de botez, lumanari sculptate, lumanari plutitoare, lumanari de aromaterapie si candele pentru cei dragi trecuti in lumea celor vesnice.

Mai multe

Lumanari Conține 1 produs.

Subcategorii

 • Lumanari de nunta

  Lumanari de nunta - Urmeaza sa aveti parte de cel mai fericit eveniment din viata dvs ? Nunta este o ocazie unica in viata, merita sa va bucurati de ea. Tocmai de aceea, suntem convinsi ca doriti ca pana si cele mai mici detalii sa fie perfecte. Va oferim lumanari de nunta, cu aranjamente florale la cele mai mici preturi. Daca aveti nunta in Cluj Napoca, Floresti, Baciu ori Apahida, fie ca doriti lumanari de nunta ieftine ori scumpe, din trandafiri ori orhidee, cu siguranta aveti mai multe optiuni. Puteti alege din modelele propuse ori ne puteti contacta pentru a stabili toate detaliile. Cu drag, la orice ora.

 • Lumanari de botez

  Sunteti in cautarea unor lumanari pentru botez ? Floraria online florarienonstop.ro va ofera aranjamente florale pentru lumanari de botez, ifetine, la cele mai mici preturi din Cluj Napoca. Dorim ca bucuria unui nou membru in familie sa nu fie limitata doar la o petrecere, tocmai de accea va oferim cele mai bune produse, proaspete, dupa preferintele dvs, in diverse forme ( trandafiri, crini, hortensii, etc) si culori ( alb, roz, albastru, mov etc). Livram pentru dvs produsele comandate in Cluj Napoca, Floresti, Baciu si Apahida. Cu drag, la orice ora.

 • Lumanari sculptate

  Lumanari sculptate. In aceasta categorie gasiti lumanari sculptate, adevarate opere de arta, creata cu multa imaginatie si multa migala. Fiecare produs este rezultatul unei munci facute cu pasiune si care este mare consumatoare de timp. Pentru ca stim ca dvs apreciati munca depusa in producerea acestor frumuseti suntem convinsi ca lumanarile sculptate o sa devina elementul central in aranjamentele dvs de Craciun, Pasti etc. Produsele furnizate de floraria online www.florarienonstop.ro sunt disponibile in Cluj Napoca, Floresti, Baciu si Apahida. Cu drag, la orice ora.

 • Lumanari plutitoare

  Floraria online www.florararienonstop.ro va ofera o gama larga de lumanari plutitoare, in diverse forme si culori pentru ca si cel mai pretentios client sa fie multumit. Lumanarile plutitoare se utilizeaza in seri romantice, in cada, in piscina ori la petreceri, nunta, fiind un bun producator de efect vizual, aceasta putand fi lansate in piscina ori lac, etc, in functie de locatia dvs. Floraria NonStop va poate furniza servicii in Cluj Napoca, Floresti, Baciu si Apahida. Cu drag, la orice ora.

 • Lumanari aromaterapie

  Lumanari aromaterapie - Aromterapia este un tip de tratament si relaxare utilizat de catre vechile popoare asiatice din cele mai vechi timpuri. In momentul de fata puterea aromaterapiei a fost concentrata in ceara lumanarilor. Astfel au aparut pe piata lumanarile pentru aromaterapie. Floraria online www.florarienonstop.ro va ofera o gama variata de lumanari aromaterapie, produse disponibile pentru Cluj Napoca, Floresti, Baciu si Apahida. Cu drag, la orice ora.

 • Candele

  Doriti candele pentru un festival, ori pentru ziua mortilor, cunoscuta popular ca iluminatie / luminatie ? Floraria online www.florarienonstop.ro va pune la dispozitie diverse tipuri de lumanari si candele create special pentru acest tip de evenimente. Candele reprezinta sursa de lumina si are semnificatii profunde, cea mai importante este ca lumina este elementul care asigura gasirea drumului potrivit. Tocmai de aceea, in cazul celor decedati, aprindem lumanari pentru a ii calauzi in lumea de dincolo. Produsele noatre se pot livra in Cluj Napoca, Floresti, Baciu si Apahida. Cu drag, la orice ora.

Se afişează 1-1 din 1 articol
 • Vizualizare rapida
  0,00 lei Stoc epuizat

  Automat de flori NON STOP Ce faci când pur si simplu trebuie sa faci cadou niste flori. Acum, fix in momentul asta! Iar momentul asta este ora 12 noaptea?  În automatul de flori găsești la orice ora din zi din noapte buchete de flori proaspete, aranjamente florale cu flori tăiate sau in ghiveci. 

  0,00 lei
  Adaugă în coş Mai multe
  Stoc epuizat
Se afişează 1-1 din 1 articol