Datorita situatiei actuale influentata de raspandirea virusului Covid 19, suspendam serviciul de livrari pe timpul noptii.
Livrarile de flori se vor realiza in continuare in siguranta, gratuit in Cluj-Napoca in intervalul orar 09:00-20:00.
Felicitari

Flori Felicitari - Categorie dedicata buchetelor in semn de felicitare. Aveti o persoana draga la care doriti sa ii trimiteti felicitari ? Alegeti buchetul din produsele disponibile mai jos si in maxim 4 h acesta va fi livrat catre persoana la care va ganditi. Exista multe evenimente pentru care merita sa primim felicitari, fie ca este vorba des...

Flori Felicitari - Categorie dedicata buchetelor in semn de felicitare. Aveti o persoana draga la care doriti sa ii trimiteti felicitari ? Alegeti buchetul din produsele disponibile mai jos si in maxim 4 h acesta va fi livrat catre persoana la care va ganditi. Exista multe evenimente pentru care merita sa primim felicitari, fie ca este vorba despre absolvirea liceului, trecerea Bacalaureatului, intrarea la facultate, o cerere in casatorie, un nou nascut in familie, etc. Floraria online - florarie nonstop - va ajuta sa trimiteti cele mai bune ganduri de la sute, mii de kilometrii distanta catre persoane dragi din Cluj Napoca, Floresti, Baciu ori Apahida. Livram pentru dvs cele mai frumoase aranjamente florale, creat cu pasiune, din flori proaspete, primite in fiecare dimineata de la furnizori seriosi. Cu drag, la orice ora.

Mai multe

Felicitari Conține 35 produse.

pe pagină
Se afişează 1-12 din 35 articole
Se afişează 1-12 din 35 articole