Datorita situatiei actuale influentata de raspandirea virusului Covid 19, suspendam serviciul de livrari pe timpul noptii.
Livrarile de flori se vor realiza in continuare in siguranta, gratuit in Cluj-Napoca in intervalul orar 09:00-20:00.
Buchetul Zilei

Buchetul Zilei este o selectie de flori ( in diverse forme - buchet, aranjament, cos ) din plante care va stau la dispozitie de pe stoc, cu livrare imediata. Sunt deasemenea flori ieftine, care beneficieaza de reduceri de pret, ceea ce va asigura dvs flori ieftine cu livrare in Cluj Napoca, Floresti, Baciu si Apahida. Daruim din partea dvs o mic...

Buchetul Zilei este o selectie de flori ( in diverse forme - buchet, aranjament, cos ) din plante care va stau la dispozitie de pe stoc, cu livrare imediata. Sunt deasemenea flori ieftine, care beneficieaza de reduceri de pret, ceea ce va asigura dvs flori ieftine cu livrare in Cluj Napoca, Floresti, Baciu si Apahida. Daruim din partea dvs o mica atentie pentru persoana pe care o purtati in ganduri, de la sute, mii de kilometrii distanta. Floraria Non Stop este o florarie din Cluj Napoca care va ofera livrare rapida, in maxim 4 ore, la cele mai mici preturi.

Mai multe

Buchetul Zilei Conține 22 produse.

pe pagină
Se afişează 1-12 din 22 articole
Se afişează 1-12 din 22 articole