Datorita situatiei actuale influentata de raspandirea virusului Covid 19, suspendam serviciul de livrari pe timpul noptii.
Livrarile de flori se vor realiza in continuare in siguranta, gratuit in Cluj-Napoca in intervalul orar 09:00-20:00.

Despre noi

www.florarienonstop.ro

Aici trebuie sa ne descriem, nu ? Suntem www.florarienonstop.ro! 

Povestea noastra a inceput acum 10 ani. Am ales florile, am ales arta din dragoste pentru frumos. Cu multa munca si pasiune pentru ceea ce  facem reusim sa aducem zambete si bucurii zi de zi. Am dobandit increderea clientilor nostri astfel incat stiu ca se pot baza pe noi atunci cand vine vorba despre un eveniment special sau dimpotriva doar de o simpla atentie. Am observat ca pe zi ce trece oamenii refuza intru totul sa zambeasca, sa priveasca natura, sa simta viata. Fa-i pe cei dragi sa uite macar pentru o secunda, oferindu-le o floare, intr-o zi oarecare, pentru un gest pretios. 

 

Echipa Florarie Nonstop

Suntem o echipa de floristi specializati care isi pun cunostintele si imaginatia pentru a crea un aranjament special, unic in functie de ocazia cu care este oferit, de persoana careia urmeaza a-i fi inmanat, de florile care sunt folosite si de bugetul alocat. . Suntem dedicati, implicati, ne place ceea ce facem si chiar si precum o spune si motto-ul "Cu drag, la orice ora!" Livram flori non stop in Cluj Napoca, dar in florarie va asteptam zilnic intre orele 08:00-22:00. Va ajutam sa aduceti un zambet pe buzele cuiva, sa rupeti distante de mii de kilometrii, sa ii faceti pe cei dragi sa fie bucurosi si sa priveasca viitorul mai fericiti.  

 

Florarie Online Cluj

Site operat de catre:

SC ANDY EVENTS SRL 

CUI 33730702, J12/ 3067/2014

Str Dunarii nr 29

Sunați-ne acum: +40.264.55.44.97

E-mail: office@florarienonstop.ro

Cu drag la orice ora!