Datorita situatiei actuale influentata de raspandirea virusului Covid 19, suspendam serviciul de livrari pe timpul noptii.
Livrarile de flori se vor realiza in continuare in siguranta, gratuit in Cluj-Napoca in intervalul orar 09:00-20:00.
Lumanari sculptate

Lumanari sculptate. In aceasta categorie gasiti lumanari sculptate, adevarate opere de arta, creata cu multa imaginatie si multa migala. Fiecare produs este rezultatul unei munci facute cu pasiune si care este mare consumatoare de timp. Pentru ca stim ca dvs apreciati munca depusa in producerea acestor frumuseti suntem convinsi ca lumanarile scu...

Lumanari sculptate. In aceasta categorie gasiti lumanari sculptate, adevarate opere de arta, creata cu multa imaginatie si multa migala. Fiecare produs este rezultatul unei munci facute cu pasiune si care este mare consumatoare de timp. Pentru ca stim ca dvs apreciati munca depusa in producerea acestor frumuseti suntem convinsi ca lumanarile sculptate o sa devina elementul central in aranjamentele dvs de Craciun, Pasti etc. Produsele furnizate de floraria online www.florarienonstop.ro sunt disponibile in Cluj Napoca, Floresti, Baciu si Apahida. Cu drag, la orice ora.

Mai multe

Lumanari sculptate Conține 1 produs.

Se afişează 1-1 din 1 articol
Se afişează 1-1 din 1 articol