Datorita situatiei actuale influentata de raspandirea virusului Covid 19, suspendam serviciul de livrari pe timpul noptii.
Livrarile de flori se vor realiza in continuare in siguranta, gratuit in Cluj-Napoca in intervalul orar 09:00-20:00.
8 Martie

Flori si buchete de flori pentru 8 Martie. 8 Martie este ziua in care orice mama, iubita, sora, prietena, partenera de afaceri trebuie sa primeasca un buchet de flori, fie ca este din trandafiri rosii ori din cale albe, este ziua in care lumea intreaga celebreaza Femeia" iar in aceasta categorie veti gasi aranjamente adecvate pentru toate femeil...

Flori si buchete de flori pentru 8 Martie. 8 Martie este ziua in care orice mama, iubita, sora, prietena, partenera de afaceri trebuie sa primeasca un buchet de flori, fie ca este din trandafiri rosii ori din cale albe, este ziua in care lumea intreaga celebreaza Femeia" iar in aceasta categorie veti gasi aranjamente adecvate pentru toate femeile din viata dumneavoastra. Plata pentru buchetele de flori de 8 Martie se realizeaza cu cardul prin EuPlatesc iar livrarea se efectueaza la domiciliu in maxim 4 ore de la confirmarea platii."

Mai multe

8 Martie Conține 40 produse.

pe pagină
Se afişează 1-12 din 40 articole
Se afişează 1-12 din 40 articole