Datorita situatiei actuale influentata de raspandirea virusului Covid 19, suspendam serviciul de livrari pe timpul noptii.
Livrarile de flori se vor realiza in continuare in siguranta, gratuit in Cluj-Napoca in intervalul orar 09:00-20:00.

Orice comanda plasata si achitata pe www.florarienonstop.ro este livrata in maxim 4 ore.

Timpul mediu de livrare este de 2 ore. 

Livrarea produselor se realizeaza prin curierat rapid in regim propriu ori printr-o firma terta. 

Livrare gratuita pentru CLUJ NAPOCA in timpul zilei. Se aplica taxa de livrare de 50 Lei pe timpul noptii si in cazul Sarbatorilor legale. Preturi reduse pentru localitatile: Floresti, Apahida, Baciu.

Produsele sunt certificate european, din punct de vedere calitativ. Noi va asiguram prospetime, frumusete si rapiditate in furnizarea serviciilor prezentate pe acest site. 

In cazul in care din motive din proprie culpa ( lipsa stocuri furnizori, defect, etc) nu putem furniza serviciul / produsul in forma prezentate pe site o sa va contactam pe telefon si email pentru a va prezenta alternative.

In cazul in care produsul comandat de dvs, face parte dintr-o categorie speciala ( in special dar nu exclusiv produse sezoniere - precum lalele, gladiole, floarea soarelui, etc), conform politicii de inlocuire, o sa va realizam un buchet / aranjament prin suplimentarea firelor cu soiuri / culori disponibile in acel moment in atelier. Puteti opta ( in cazuri exceptionale) pentru alegerea unui alt buchet disponibil si achitarea din partea dvs, ori a noastra - Florarie Non Stop   a diferentelor existente intre comanda initiala si cea modificata. Produsele din categoria CADOURI nu pot fi comandate individual cu livrare. Acestea reprezinta accesorii si sunt livrate doar impreuna cu florile. 

In cazul in care livrarea este imposibila pentru o durata de 48 de ore de la achitarea comenzii din culpa destinarului - plecat din localitate, refuza livrarea, ori alt motiv NU se poate realiza returnarea banilor achitati pentru comanda respectiva, intrucat florile sunt considerate marfa perisabila si nu se pot reutiliza.