Datorita situatiei actuale influentata de raspandirea virusului Covid 19, suspendam serviciul de livrari pe timpul noptii.
Livrarile de flori se vor realiza in continuare in siguranta, gratuit in Cluj-Napoca in intervalul orar 09:00-20:00.
Lumanari de botez

Sunteti in cautarea unor lumanari pentru botez ? Floraria online florarienonstop.ro va ofera aranjamente florale pentru lumanari de botez, ifetine, la cele mai mici preturi din Cluj Napoca. Dorim ca bucuria unui nou membru in familie sa nu fie limitata doar la o petrecere, tocmai de accea va oferim cele mai bune produse, proaspete, dupa preferin...

Sunteti in cautarea unor lumanari pentru botez ? Floraria online florarienonstop.ro va ofera aranjamente florale pentru lumanari de botez, ifetine, la cele mai mici preturi din Cluj Napoca. Dorim ca bucuria unui nou membru in familie sa nu fie limitata doar la o petrecere, tocmai de accea va oferim cele mai bune produse, proaspete, dupa preferintele dvs, in diverse forme ( trandafiri, crini, hortensii, etc) si culori ( alb, roz, albastru, mov etc). Livram pentru dvs produsele comandate in Cluj Napoca, Floresti, Baciu si Apahida. Cu drag, la orice ora.

Mai multe

Lumanari de botez Conține 2 produse.

Se afişează 1-2 din 2 articole
Se afişează 1-2 din 2 articole