Datorita situatiei actuale influentata de raspandirea virusului Covid 19, suspendam serviciul de livrari pe timpul noptii.
Livrarile de flori se vor realiza in continuare in siguranta, gratuit in Cluj-Napoca in intervalul orar 09:00-20:00.
Candele

Doriti candele pentru un festival, ori pentru ziua mortilor, cunoscuta popular ca iluminatie / luminatie ? Floraria online www.florarienonstop.ro va pune la dispozitie diverse tipuri de lumanari si candele create special pentru acest tip de evenimente. Candele reprezinta sursa de lumina si are semnificatii profunde, cea mai importante este ca lu...

Doriti candele pentru un festival, ori pentru ziua mortilor, cunoscuta popular ca iluminatie / luminatie ? Floraria online www.florarienonstop.ro va pune la dispozitie diverse tipuri de lumanari si candele create special pentru acest tip de evenimente. Candele reprezinta sursa de lumina si are semnificatii profunde, cea mai importante este ca lumina este elementul care asigura gasirea drumului potrivit. Tocmai de aceea, in cazul celor decedati, aprindem lumanari pentru a ii calauzi in lumea de dincolo. Produsele noatre se pot livra in Cluj Napoca, Floresti, Baciu si Apahida. Cu drag, la orice ora.

Mai multe

Candele Conține 1 produs.

Se afişează 1-1 din 1 articol
Se afişează 1-1 din 1 articol