Datorita situatiei actuale influentata de raspandirea virusului Covid 19, suspendam serviciul de livrari pe timpul noptii.
Livrarile de flori se vor realiza in continuare in siguranta, gratuit in Cluj-Napoca in intervalul orar 09:00-20:00.
Aranjamente Craciun

Doriti ca bucuria Nasterii Domnului sa fie deplina ? Impresionati invitatii de Craciun printr-un aranjament floral realizat intr-un mod unic, care sa va imogateasca masa de Craciun. Preturile aranjamentelor florale este diferit, iar pentru orice alta preferinta puteti sa ne contactati telefonic. Orice aranjament, fie el scump ori ieftin, poate s...

Doriti ca bucuria Nasterii Domnului sa fie deplina ? Impresionati invitatii de Craciun printr-un aranjament floral realizat intr-un mod unic, care sa va imogateasca masa de Craciun. Preturile aranjamentelor florale este diferit, iar pentru orice alta preferinta puteti sa ne contactati telefonic. Orice aranjament, fie el scump ori ieftin, poate sa ofere o bucurie celor invitati la masa de Craciun si dvs si mai multa bucurie prin avalansa de felicitari pentru organizarea ireprosabila. Va stam la dispozitie in localitatile: Cluj Napoca, Floresti, Baciu si Apahida. Cu drag, la orice ora.

Mai multe

Aranjamente Craciun Conține 25 produse.

pe pagină
Se afişează 1-12 din 25 articole
Se afişează 1-12 din 25 articole