Datorita situatiei actuale influentata de raspandirea virusului Covid 19, suspendam serviciul de livrari pe timpul noptii.
Livrarile de flori se vor realiza in continuare in siguranta, gratuit in Cluj-Napoca in intervalul orar 09:00-20:00.
Lumanari de nunta

Lumanari de nunta - Urmeaza sa aveti parte de cel mai fericit eveniment din viata dvs ? Nunta este o ocazie unica in viata, merita sa va bucurati de ea. Tocmai de aceea, suntem convinsi ca doriti ca pana si cele mai mici detalii sa fie perfecte. Va oferim lumanari de nunta, cu aranjamente florale la cele mai mici preturi. Daca aveti nunta in Clu...

Lumanari de nunta - Urmeaza sa aveti parte de cel mai fericit eveniment din viata dvs ? Nunta este o ocazie unica in viata, merita sa va bucurati de ea. Tocmai de aceea, suntem convinsi ca doriti ca pana si cele mai mici detalii sa fie perfecte. Va oferim lumanari de nunta, cu aranjamente florale la cele mai mici preturi. Daca aveti nunta in Cluj Napoca, Floresti, Baciu ori Apahida, fie ca doriti lumanari de nunta ieftine ori scumpe, din trandafiri ori orhidee, cu siguranta aveti mai multe optiuni. Puteti alege din modelele propuse ori ne puteti contacta pentru a stabili toate detaliile. Cu drag, la orice ora.

Mai multe

Lumanari de nunta Conține 2 produse.

Se afişează 1-2 din 2 articole
Se afişează 1-2 din 2 articole