Datorita situatiei actuale influentata de raspandirea virusului Covid 19, suspendam serviciul de livrari pe timpul noptii.
Livrarile de flori se vor realiza in continuare in siguranta, gratuit in Cluj-Napoca in intervalul orar 09:00-20:00.
Aranjamente Pasti

Cautati aranjamente florale pentru masa de Pasti ? Doriti sa aveti parte de aranjamente create din flori proaspete, care sa va aduca bucuria sarbatorilor pascale in casa ? Atunci alegeti oferta de aranjamente florale de la floraria online - florarie nonstop. Va oferim aranjamente din trandafiri, crini, orhidee, etc, dupa preferinta dvs proprie. ...

Cautati aranjamente florale pentru masa de Pasti ? Doriti sa aveti parte de aranjamente create din flori proaspete, care sa va aduca bucuria sarbatorilor pascale in casa ? Atunci alegeti oferta de aranjamente florale de la floraria online - florarie nonstop. Va oferim aranjamente din trandafiri, crini, orhidee, etc, dupa preferinta dvs proprie. Alegeti sa impresionati invitatii cu cel mai mic efort, imbogatind masa pascala cu un aranjament unic. Va stam la dispozitie in localitatile Cluj Napoca, Floresti, Baciu si Apahida. Cu drag, la orice ora.

Mai multe

Aranjamente Pasti Conține 29 produse.

pe pagină
Se afişează 13-24 din 29 articole
Se afişează 13-24 din 29 articole