Datorita situatiei actuale influentata de raspandirea virusului Covid 19, suspendam serviciul de livrari pe timpul noptii.
Livrarile de flori se vor realiza in continuare in siguranta, gratuit in Cluj-Napoca in intervalul orar 09:00-20:00.
Flori de Florii Duminica Floriilor

Flori de Florii - Duminica Floriilor Floriile sunt denumite, de asemenea, Duminica Patimilor sau Duminica Floriilor a Patimilor Domnului. Floriile sau Duminica Floriilor marcheaza ultima duminica dinaintea Invierii Domnului. Aceasta sarbatoare reprezinta intrarea triumfala a Mantuitorului nostru Iisus Hristos in Ierusalim, unde Domnul nostru a f...

Flori de Florii - Duminica Floriilor Floriile sunt denumite, de asemenea, Duminica Patimilor sau Duminica Floriilor a Patimilor Domnului. Floriile sau Duminica Floriilor marcheaza ultima duminica dinaintea Invierii Domnului. Aceasta sarbatoare reprezinta intrarea triumfala a Mantuitorului nostru Iisus Hristos in Ierusalim, unde Domnul nostru a fost intampinat de o sumedenie de credinciosi care tineau in maini rami de finic. Aceasta sarbatoare este una dintre cele mai importante sarbatori din an, reprezentand singura data cand Mantuitorul a acceptat sa fie aclamat ca imparat. Comanda online flori ( buchete de flori, aranjamente, cosuri cu flori ) de la Florarie Non Stop Cluj, singura florarie din Cluj care te ajuta cu drag, la orice ora! Daca ai in familie, ori printre prieteni persoane care astazi isi serbeaza numele - Florica, Florentina, Flori, Iasmina, Brandusa, Viorica, Liliana, Narcisa, Floarea, Florina etc, etc acum poti sa ii comanzi online un buchet de flori. Florarie Non Stop Cluj, Cu drag, la orice ora.

Mai multe

Flori de Florii Duminica Floriilor Conține 35 produse.

pe pagină
Se afişează 13-24 din 35 articole
Se afişează 13-24 din 35 articole