Datorita situatiei actuale influentata de raspandirea virusului Covid 19, suspendam serviciul de livrari pe timpul noptii.
Livrarile de flori se vor realiza in continuare in siguranta, gratuit in Cluj-Napoca in intervalul orar 09:00-20:00.
Buchete cu lalele

Buchete cu lalele - Laleaua este una din florile care se pot recunoaste usor, avand o forma a frunzelor si a petalelor unica. Datorita formei si culorii lalelelor, alegerea acestora este una destul de simpla. Lalele au origini in Persia si Turcia de azi, avand un rol semnificativ in arta si cultura locala. Lalele sunt cultivate in toata lumea, i...

Buchete cu lalele - Laleaua este una din florile care se pot recunoaste usor, avand o forma a frunzelor si a petalelor unica. Datorita formei si culorii lalelelor, alegerea acestora este una destul de simpla. Lalele au origini in Persia si Turcia de azi, avand un rol semnificativ in arta si cultura locala. Lalele sunt cultivate in toata lumea, insa incepand de acum aproximativ 10 ani acestea sunt catalogate ca fiind lalele de Olanda", cu toate ca Olanda este doar cel mai mare producator. Paleta completa de culori si soiurile disponibile le permite sa fie utilizate pentru foarte multe ocazii. Un buchet de lalele este o incantare sigura, aducand bucurie si prin frumusetea si simplitatea lui, impresioneaza de fiecare data. "

Mai multe

Buchete cu lalele Conține 11 produse.

Se afişează 1-11 din 11 articole
Se afişează 1-11 din 11 articole