Datorita situatiei actuale influentata de raspandirea virusului Covid 19, suspendam serviciul de livrari pe timpul noptii.
Livrarile de flori se vor realiza in continuare in siguranta, gratuit in Cluj-Napoca in intervalul orar 09:00-20:00.
Cosuri cadou

Doriti sa faceti un gest de multumire, sa oferiti o atentie ori sa spune-ti iarta-ma" ? Atunci puteti alege un cos cadou dintre cele puse la dispozitie de floraria online - florarie nonstop.ro Aveti mai multe variante, puteti alege un cos format din flori, ciocolata si un vin select, ori poate un cos din fructe, ori un cos exclusiv din ciocolata...

Doriti sa faceti un gest de multumire, sa oferiti o atentie ori sa spune-ti iarta-ma" ? Atunci puteti alege un cos cadou dintre cele puse la dispozitie de floraria online - florarie nonstop.ro Aveti mai multe variante, puteti alege un cos format din flori, ciocolata si un vin select, ori poate un cos din fructe, ori un cos exclusiv din ciocolata cu mai multe sortimente. Este alegerea dvs, puteti alege oricare produs, dintre cele expuse ori ne puteti contacta pentru un cos cu produse alese dupa preferinta dvs. Cosurile pot sa fie livrate in Cluj Napoca, Floresti, Baciu si Apahida. Cu drag, la orice ora."

Mai multe

Cosuri cadou Conține 1 produs.

Se afişează 1-1 din 1 articol
Se afişează 1-1 din 1 articol