Datorita situatiei actuale influentata de raspandirea virusului Covid 19, suspendam serviciul de livrari pe timpul noptii.
Livrarile de flori se vor realiza in continuare in siguranta, gratuit in Cluj-Napoca in intervalul orar 09:00-20:00.
Aranjamente Business

Aranjamente Business. In aceasta categorie puteti vedea produse propuse spre vanzare de catre floraria online www.florarienonstop.ro din categoria business. Aveti o intalnire de afaceri, ori sustineti un training, ori poate o conferinta ? Atunci aranjamentele de tip business sunt solutia. Aceste aranjamente florale sunt realizate de obicei din f...

Aranjamente Business. In aceasta categorie puteti vedea produse propuse spre vanzare de catre floraria online www.florarienonstop.ro din categoria business. Aveti o intalnire de afaceri, ori sustineti un training, ori poate o conferinta ? Atunci aranjamentele de tip business sunt solutia. Aceste aranjamente florale sunt realizate de obicei din flori simple, dar care au, asemeni unei afaceri, un trecut plin de vigurozitate, plin de energie. Spre exemple - orhideea, crinul de Asia, irisul, etc. Produsele noastre se adreseaza afacerilor / office-urilor deschise in Cluj Napoca, Floresti, Baciu si Apahida. Cu drag, la orice ora.

Mai multe

Aranjamente Business Conține 2 produse.

Se afişează 1-2 din 2 articole
Se afişează 1-2 din 2 articole