Information

Oferte speciale

Corporate

Aveti nevoie de aranjamente florale de tip corporate ? Aveti o sedinta, o intalnire de afaceri ori doriti decorarea cu plante / flori a unei sali de sedinta, training, conferinta, etc. Atunci floraria online - Florarie NonStop - este solutia. Avem pentru dvs o varietate de flori si plante la ghiveci pregatite pentru a produce un impact vizual de...

Aveti nevoie de aranjamente florale de tip corporate ? Aveti o sedinta, o intalnire de afaceri ori doriti decorarea cu plante / flori a unei sali de sedinta, training, conferinta, etc. Atunci floraria online - Florarie NonStop - este solutia. Avem pentru dvs o varietate de flori si plante la ghiveci pregatite pentru a produce un impact vizual de efect asupra celor invitati.

Mai multe

Corporate Nu există produse în cadrul acestei categorii.

Subcategorii

  • Aranjamente Business

    Aranjamente Business. In aceasta categorie puteti vedea produse propuse spre vanzare de catre floraria online www.florarienonstop.ro din categoria business. Aveti o intalnire de afaceri, ori sustineti un training, ori poate o conferinta ? Atunci aranjamentele de tip business sunt solutia. Aceste aranjamente florale sunt realizate de obicei din flori simple, dar care au, asemeni unei afaceri, un trecut plin de vigurozitate, plin de energie. Spre exemple - orhideea, crinul de Asia, irisul, etc. Produsele noastre se adreseaza afacerilor / office-urilor deschise in Cluj Napoca, Floresti, Baciu si Apahida. Cu drag, la orice ora.

  • Cosuri cadou

    Doriti sa faceti un gest de multumire, sa oferiti o atentie ori sa spune-ti iarta-ma" ? Atunci puteti alege un cos cadou dintre cele puse la dispozitie de floraria online - florarie nonstop.ro Aveti mai multe variante, puteti alege un cos format din flori, ciocolata si un vin select, ori poate un cos din fructe, ori un cos exclusiv din ciocolata cu mai multe sortimente. Este alegerea dvs, puteti alege oricare produs, dintre cele expuse ori ne puteti contacta pentru un cos cu produse alese dupa preferinta dvs. Cosurile pot sa fie livrate in Cluj Napoca, Floresti, Baciu si Apahida. Cu drag, la orice ora."