aranjamente-florale-nunta-preturi-cluj-florarie-online

Aranjamente florale nunta preturi

Aranjamente florale nunta preturi

Astazi voi scrie despre costul total al aranamjamentelor florale pentru o nunta. Tot mai multe viitoare mirese ma intreaba de cele mai multe ori prin telefon cam cat  costa aranjamentele florale pentru nunta. Evident ca nu este atat de usor precum pare, chiar daca incercam sa realizam pachete de nunta pana la urma fiecare eveniment este unic in felul sau.

In primul rand trebuie luat in calcul aranjamentele florale pentru nunta necesare si numarul acestora. Evident ca petul va fi oarecum direct proprortional cu numarul de invitati sau mai bine spus cu numarul de mese.

Pentru o nunta reusita avem nevoie de cateva aranjamente in mod obligatoriu. Va propun o lista cu aranjamentele florale necesare unei nunti.

Buchet-mireasa-florarie-non-stop-aranjamente-florale-nunta-cluj

Buchetul de mireasa, buchetele naselor, cocarde (una pentru mire, o butoniera pentru fiecare nas si cate una pentru frati, parinti, surori, bunici), un aranjament pentru prezidiu-masa mirilor, cate un aranjament floral pentru mese invitati si lumanari de cununie decorate cu un aranjament floral -cate va cere preotul.

Acestea ar fi aranjamentele florale necesare pentru nunta, la care se pot adauga multe altele cum ar fi aranjamentul floral pe masina mirilor, aranjamente florale la biserica, buchetele sau bratari de flori pentru domnisoarele de onoare etc.

Prezidiu-masa-mirilor-nunta-2014-aranjamente-florale-nunta-cluj

Pentru a calcula un cost aproximativ al aranajamentelor florale pentru nunta ar fi util sa folosim flori care nu se afla in extrasezon, cand pretul este mult mai ridicat. De exemplu pentru o nunta in mai putem folosi bujori, trandafiri, frezii. Daca veti dori bujori in septembrie-octombrie evident ca pretul acestora va fi mult mai ridicat decat in perioada de sezon.   Ideal ar fi sa realizati un  buget aproximativ pentru aranjamentele florale de nunta, culorile, tematica generala a nuntii si numarul aranjamentelor florale necesare si de aici sa lasati decoratorii floristi sa se ocupe de restul.  De regula, pretul aranajamentelor florale de nunta reprezinta aproximativ 10-15 % din totalul cheltuielilor, dar aceasta este doar o cifra orientativa, totul depinzand de preferintele viitorilor miri si de cat de atenti vor fi acestia la detalii.

Avand experienta de 7 ani in domeniul aranjamentelor florale pentru evenimente, noi, floristii de la florarie non stop va putem oferi consiliere (gratuita), sfaturi si idei pentru a avea aranajmentele florale mult visate si un pret rezonabil in acelasi timp.

Pentru mai multe sfaturi, idei, solutii va stau la dispozitie prin e-mail office@florarienonstop.ro sau la numarul de telefon 0751.095.743. Nu te costa nimic sa ceri o parere sau o oferta personalizata nuntii tale!

Ioana Pop

Decorator florist

 

Florarie non stop

Cu drag, la orice ora!

aranjamente-florale-nunta-preturi-cluj-florarie-online

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>