Utilizarea serviciilor www.florarienonstop.ro

Serviciile www.florarienonstop.ro sunt oferite in mod "as is". Cu alte cuvinte nu ne asumam vina pentru erori software, erori de compilare in platforma online, de hacking, caderi de server, etc. Plata dvs NU este procesata de catre noi! Utilizam unul dintre cei mai puternici procesatori de plati online - LibraPay ( powered by Libra Bank), plata este procesata pe serverele lor, datele dvs fiind in siguranta sub protectia certificatelor oferite de operatorul de plati online. 

Utilizare Visa/Mastercard

Orice utilizare de carduri, fie Visa, fie Mastercard, implica un foarte mic risc. Tocmai de accea, in mediul online incercam sa va protejam pe dvs in calitate de client si am apelat la serviciile Libra, unde dvs puteti efectua plata cu cardul direct prin serverele lor. Aveti siguranta datele trimise, aveti o plata rapida, curata, fara costuri ascunse. 

Utilizarea, plasarea si achitarea unei comenzi pe prezentul site reprezinta acceptul dvs, in calitate de utilizator, fara echivoc, a conditiilor enumerate mai sus, precum si a conditiilor enumarate in Termenii de utilizare.

Prezentele conditii se pot modifica fara o notificarea in prealabil. www.florarienonstop.ro este operata de SC Andy Events SRL .

Va multumim pentru intelegere.

www.florarienonstop.ro