Termeni si conditii

Orice comanda plasata si achitata pe www.florarienonstop.ro este livrata in maxim 4 ore.

Timpul mediu de livrare este de 2 ore. 

Livrarea produselor se realizeaza prin curierat rapid in regim propriu ori printr-o firma terta. 

Livrare gratuita pentru CLUJ NAPOCA in timpul zilei. Se aplica taxa de livrare de 50 Lei pe timpul noptii si in cazul Sarbatorilor legale. Preturi reduse pentru localitatile: Floresti, Apahida, Baciu.

Produsele sunt certificate european, din punct de vedere calitativ. Noi va asiguram prospetime, frumusete si rapiditate in furnizarea serviciilor prezentate pe acest site. 

In cazul in care din motive din proprie culpa ( lipsa stocuri furnizori, defect, etc) nu putem furniza serviciul / produsul in forma prezentate pe site o sa va contactam pe telefon si email pentru a va prezenta alternative.

In cazul in care produsul comandat de dvs, face parte dintr-o categorie speciala ( in special dar nu exclusiv produse sezoniere - precum lalele, gladiole, floarea soarelui, etc), conform politicii de inlocuire, o sa va realizam un buchet / aranjament prin suplimentarea firelor cu soiuri / culori disponibile in acel moment in atelier. Puteti opta ( in cazuri exceptionale) pentru alegerea unui alt buchet disponibil si achitarea din partea dvs, ori a noastra - Florarie Non Stop SRL  a diferentelor existente intre comanda initiala si cea modificata. Produsele din categoria CADOURI nu pot fi comandate individual cu livrare. Acestea reprezinta accesorii si sunt livrate doar impreuna cu florile. 

In cazul in care livrarea este imposibila pentru o durata de 48 de ore de la achitarea comenzii din culpa destinarului - plecat din localitate, refuza livrarea, ori alt motiv NU se poate realiza returnarea banilor achitati pentru comanda respectiva, intrucat florile sunt considerate marfa perisabila si nu se pot reutiliza. 

Utilizarea serviciilor www.florarienonstop.ro

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Utilizarea, plasarea si achitarea unei comenzi pe prezentul site reprezinta acceptul dvs, in calitate de utilizator, fara echivoc, a conditiilor enumerate mai sus, precum si a conditiilor enumarate in Termenii de utilizare.

Prezentele conditii se pot modifica fara o notificarea in prealabil. www.florarienonstop.ro este operata de SC FLORARIE NON STOP SRL .

Va multumim pentru intelegere.

www.florarienonstop.ro

http://www.florarienonstop.ro este un site operat de catre SC Florarie Non Stop SRL.

SC Florarie Non Stop SRL

J12/3475/03.09.2019 CUI: 41594741

Str Dunarii nr 29  Cluj-Napoca

Sunați-ne acum: +40.751.095.743


E-mail: office@florarienonstop.ro

Cu drag la orice ora!