Termeni si conditii

Orice comanda plasata si achitata pe www.florarienonstop.ro este livrata in maxim 4 ore.

Timpul mediu de livrare este de 2 ore. 

Livrarea produselor se realizeaza prin curierat rapid in regim propriu ori printr-o firma terta. 

Livrare gratuita pentru CLUJ NAPOCA in timpul zilei. Se aplica taxa de livrare de 30 Lei pe timpul noptii si in cazul Sarbatorilor legale. Preturi reduse pentru localitatile: Floresti, Apahida, Baciu.

Produsele sunt certificate european, din punct de vedere calitativ. Noi va asiguram prospetime, frumusete si rapiditate in furnizarea serviciilor prezentate pe acest site. 

In cazul in care din motive din proprie culpa ( lipsa stocuri furnizori, defect, etc) nu putem furniza serviciul / produsul in forma prezentate pe site o sa va contactam pe telefon si email pentru a va prezenta alternative.

In cazul in care produsul comandat de dvs, face parte dintr-o categorie speciala ( in special dar nu exclusiv produse sezoniere - precum lalele, gladiole, floarea soarelui, etc), conform politicii de inlocuire, o sa va realizam un buchet / aranjament prin suplimentarea firelor cu soiuri / culori disponibile in acel moment in atelier. Puteti opta ( in cazuri exceptionale) pentru alegerea unui alt buchet disponibil si achitarea din partea dvs, ori a noastra - Florarie Non Stop / SC Andy Events SRL  a diferentelor existente intre comanda initiala si cea modificata. Produsele din categoria CADOURI nu pot fi comandate individual cu livrare. Acestea reprezinta accesorii si sunt livrate doar impreuna cu florile. 

In cazul in care livrarea este imposibila pentru o durata de 48 de ore de la achitarea comenzii din culpa destinarului - plecat din localitate, refuza livrarea, ori alt motiv NU se poate realiza returnarea banilor achitati pentru comanda respectiva, intrucat florile sunt considerate marfa perisabila si nu se pot reutiliza. 

Utilizarea serviciilor www.florarienonstop.ro

Serviciile www.florarienonstop.ro sunt oferite in mod "as is". Cu alte cuvinte nu ne asumam vina pentru erori software, erori de compilare in platforma online, de hacking, caderi de server, etc. Plata dvs NU este procesata de catre noi! Utilizam unul dintre cei mai puternici procesatori de plati online - LibraPay ( powered by Libra Bank), plata este procesata pe serverele lor, datele dvs fiind in siguranta sub protectia certificatelor oferite de operatorul de plati online. 

Utilizare Visa/Mastercard

Orice utilizare de carduri, fie Visa, fie Mastercard, implica un foarte mic risc. Tocmai de accea, in mediul online incercam sa va protejam pe dvs in calitate de client si am apelat la serviciile Libra, unde dvs puteti efectua plata cu cardul direct prin serverele lor. Aveti siguranta datele trimise, aveti o plata rapida, curata, fara costuri ascunse. 

Utilizarea, plasarea si achitarea unei comenzi pe prezentul site reprezinta acceptul dvs, in calitate de utilizator, fara echivoc, a conditiilor enumerate mai sus, precum si a conditiilor enumarate in Termenii de utilizare.

Prezentele conditii se pot modifica fara o notificarea in prealabil. www.florarienonstop.ro este operata de SC Andy Events SRL .

Va multumim pentru intelegere.

www.florarienonstop.ro

http://www.florarienonstop.ro este un site operat de catre SC Andy Events SRL.

SC Andy Events SRL

J12/3067/24.10.2014 CUI: 33730702

Str Dunarii nr 29  Cluj-Napoca

Sunați-ne acum: +40.751.095.743


E-mail: office@florarienonstop.ro

Cu drag la orice ora!