Datorita situatiei actuale influentata de raspandirea virusului Covid 19, suspendam serviciul de livrari pe timpul noptii.
Livrarile de flori se vor realiza in continuare in siguranta, gratuit in Cluj-Napoca in intervalul orar 09:00-20:00.
Flori Sfantul Sf. Stefan

Floraria online - Florarie Non Stop Cluj va ofera sansa sa comandati online flori cu ocazia zilei Sfantului Stefan. Sfantul Stefan sau Stephanus ( n. 1 - d. 35 ), dupa Noul Testament a fost diacon iudeu, din Ierusalim care a fost primul martir crestin, condamnat la moarte de catre autoritatile iudaice din Ierusalim. Sf. Stefan a fost unul dintre...

Floraria online - Florarie Non Stop Cluj va ofera sansa sa comandati online flori cu ocazia zilei Sfantului Stefan. Sfantul Stefan sau Stephanus ( n. 1 - d. 35 ), dupa Noul Testament a fost diacon iudeu, din Ierusalim care a fost primul martir crestin, condamnat la moarte de catre autoritatile iudaice din Ierusalim. Sf. Stefan a fost unul dintre ucenicii lui Iisus Hristos, care il urmau pretutindeni si care au asistat direct la faptele sale. Mormantul Sfantului Stefan a fost descoperit in anul 415. Din anul 560 osemintele sale se afla in cripta San Lorenzo fouri le Mura" din Roma, Italia. Daca aveti o persoana draga cu numele de Stefan / Stefania si doriti sa ii transmiteti un sincer La Multi Ani cu ocazia zilei onomastice, Florarie Non Stop Cluj va poate ajuta cu livrarea florilor la domiciliu, in Cluj-Napoca, Floresti, Baciu si Apahida in mod gratuit, precum si alte localitati din judetul Cluj ( Dej, Gherla, Campia, Huedin ) - la tarifele practicate de curier. "

Mai multe

Flori Sfantul Sf. Stefan Conține 29 produse.

pe pagină
Se afişează 1-12 din 29 articole
Se afişează 1-12 din 29 articole