Datorita situatiei actuale influentata de raspandirea virusului Covid 19, suspendam serviciul de livrari pe timpul noptii.
Livrarile de flori se vor realiza in continuare in siguranta, gratuit in Cluj-Napoca in intervalul orar 09:00-20:00.
Cosuri cu flori

Cosuri cu flori pentru zi de nastere, aniversare, nunta, absolvite cu livrare in Cluj Napoca, Floresti, Baciu si Apahida, prin intemerdiul florariei online - Florarie NonStop. Indiferent ca doriti sa spuneti iarta-ma", "multumesc", ori "felicitari", acum puteti comanda un cos cu flori din floraria online - Florarie NonStop. Executam livrare la d...

Cosuri cu flori pentru zi de nastere, aniversare, nunta, absolvite cu livrare in Cluj Napoca, Floresti, Baciu si Apahida, prin intemerdiul florariei online - Florarie NonStop. Indiferent ca doriti sa spuneti iarta-ma", "multumesc", ori "felicitari", acum puteti comanda un cos cu flori din floraria online - Florarie NonStop. Executam livrare la domiciliu / loc de munca in maxim 4 ore in localitatile Cluj Napoca, Floresti, Baciu si Apahida. Stocuri actualizate zilnic, produse proaspete, preturi foarte mici. Totul pentru ca cei dragi dvs sa poate beneficia de un gand bun, trimis de la sute ori mii de kilometrii distanta. 6 ani de experienta si profesionalism alaturi de plati securizate prin EuPlatesc va asigura calitatea serviciilor oferite.

Mai multe

Cosuri cu flori Conține 9 produse.

Se afişează 1-9 din 9 articole
Se afişează 1-9 din 9 articole