Datorita situatiei actuale influentata de raspandirea virusului Covid 19, suspendam serviciul de livrari pe timpul noptii.
Livrarile de flori se vor realiza in continuare in siguranta, gratuit in Cluj-Napoca in intervalul orar 09:00-20:00.
Funerare

Aveti nevoie de o coroana pentru o persoana decedata ori pentru comemorare ? Florarie NonStop va pune la dispozitie diverse modele: coroane cu flori din plastic, coroane cu flori naturale ori aranjamente pe sicriu. Ultimul dvs omagiu poate prinde forma si culoare cu ajutorul serviciilor oferite de floraria online - Florarie NonStop. Oferim si po...

Aveti nevoie de o coroana pentru o persoana decedata ori pentru comemorare ? Florarie NonStop va pune la dispozitie diverse modele: coroane cu flori din plastic, coroane cu flori naturale ori aranjamente pe sicriu. Ultimul dvs omagiu poate prinde forma si culoare cu ajutorul serviciilor oferite de floraria online - Florarie NonStop. Oferim si posibilitatea de comandare si chiar si livrare, in functie de pretul total al comenzii. Va invitam sa ne contactati telefonic / email pentru mai multe detalii.

Mai multe

Funerare Conține 2 produse.

Subcategorii

  • Coroane funerare

    In aceasta categorie gasiti coroane funerare si coroane comemorative si jerbe disponibile la floraria online din Cluj Napoca - Florarie Non Stop. Va oferim spre vanzare diverse modele, cu diverse flori - artificiale ori naturale si Jerbe. Daca cautati coroane la Cluj Napoca atunci ati ajuns in locul potrivit. Puteti plasa o comanda ori ne puteti contacta telefonic pentru a stabilii detalii despre produsul dorit.

  • Aranjamente sicriu

    Doriti sa oferiti un ultimul omagiu special ? Acum puteti alege un aranjament pe sicriu din flori naturale care sa reprezinte starea de regret. Floraria online - Florarie NonStop va ofera acum aranjamente pe sicriu din flori naturale, ieftine, din diverse flori, la alegere. Aveti parte si de reduceri si posibilitatea sa modficati modul de prezentare, in functie de preferintele dvs.

Se afişează 1-2 din 2 articole
Se afişează 1-2 din 2 articole